10162018Τρι
Thursday
 

Το μήνυμα του Προέδρου της ΔΕΠΕ για το Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών ΜΜΕ!

SOTIROPOULOS TRIANTAFYLLOS 01Με αφορμή την άκρως ουσιαστική και επιτυχημένη διεξαγωγή του Πανελληνίου Συνεδρίου Δημοτικών ΜΜΕ, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΕ Δήμου Τρίπολης κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«ΤΡΙΠΟΛΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016
Ως πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης και Επικοινωνίας του Δήμου Τρίπολης θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν προκειμένου το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που φιλοξενήθηκε στην Τρίπολη από 1 έως 3 Ιουλίου 2016, να στεφτεί με απόλυτη επιτυχία.
Μετά από 30 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας των Δημοτικών ΜΜΕ η Τρίπολη ανέλαβε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία και διοργάνωσε αυτό το Συνέδριο. Ένα συνέδριο που χαρακτηρίστηκε από όλους "ιστορικό" διότι πραγματοποιήθηκε σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή για την πορεία των Δημοτικών ΜΜΕ. Το Συνέδριο της Τρίπολης είπε ένα βροντερό "όχι" στη μετατροπή των Δημοτικών Επιχειρήσεων Πληροφόρησης σε Ανώνυμες Εταιρίες και έβαλε της βάσεις για τη δημιουργία ενός νέου πανελλαδικού δικτύου ενημέρωσης Δημοτικών ΜΜΕ.
Σε αυτό το συνέδριο συγκροτήθηκε το πρώτο συντονιστικό όργανο των Δημοτικών ΜΜΕ της χώρας ενώ εκλέχτηκε ομόφωνα και η πρώτη Εκτελεστική Επιτροπή του οργάνου. Ιδιαίτερα τιμητικό είναι το γεγονός ότι το Δημοτικό Ραδιόφωνο της Τρίπολης ( 91.5 ) ομόφωνα προτάθηκε να είναι μέλος σε αυτή την πρώτη Εκτελεστική Επιτροπή μαζί με το Δημοτικό Ραδιόφωνο της Αθήνας ( 9.84 ), το Δημοτικό Ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ( FM 100 ), το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά ( Κανάλι 1 ), το Δημοτικό Ραδιόφωνο των Ιωαννίνων και τη Δημοτική Ραδιοτηλεόραση της Σύρου.
Τόσο η μεγάλη συμμετοχή των συνέδρων, που ήρθαν στην Τρίπολη από κάθε γωνιά της Ελλάδας, όσο και η παρουσία του συνόλου των προέδρων των Ενώσεων Συντακτών της χώρας έδωσαν ξεχωριστή διάσταση και μεγάλο "ειδικό βάρος" στο Συνέδριο της Τρίπολης το οποίο, κατά κοινή ομολογία, αποτέλεσε την καλύτερη αρχή για την καθιέρωση ενός θεσμού πανελλαδικής εμβέλειας.
Σημαντική στιγμή του Συνεδρίου η βράβευση του κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου ο οποίος το 1989, ως Δήμαρχος Τρίπολης, ίδρυσε τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, ένα από τα πρώτα ελεύθερα ραδιόφωνα της χώρας μας.
Ο Δήμος Τρίπολης, το Δημοτικό Συμβούλιο και η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης "άνοιξαν" το δρόμο. Όλοι μαζί κερδίσαμε ακόμα ένα στοίχημα και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης ( διοίκηση και εργαζομένους ) για τη σημαντική βοήθεια, την άψογη συνεργασία αλλά και τη διάθεση που επέδειξαν για δημιουργία. Σας ευχαριστώ πολύ όλους αλλά και τον καθένα ξεχωριστά.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΠΕ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.