10162018Τρι
Thursday
 

Εποικοδομητική συνάντηση των Δημοτικών ΜΜΕ στην Αθήνα!

DIMOTIKA MME EPITROPI JUL13 01Την πρώτη της συνεδρίαση είχε την Πέμπτη 13 Ιουλίου, η Εκτελεστική Επιτροπή του Συντονιστικού Οργάνου που συγκροτήθηκε κατά τον 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Δημοτικών ΜΜΕ, στην Τρίπολη στις 2/7/2016. Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού της Αθήνας, «Αθήνα 9.84» συμμετείχαν, ο πρόεδρος Σωτηρόπουλος Τριαντάφυλλος (Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης), ο Μιχάλης Κυριακίδης (Αντιπροεδρος, Αθήνα 984), Μπρατσόλης Στέλιος (Αντιπρόεδρος, Κανάλι 1 Πειραιά), Νεστορίδης Παναγιώτης(Πρόεδρος TV100 / FM100 / FM100,6, Θεσσαλονίκη) και Λαόσογλου Κωνσταντίνος (Πρόεδρος ΔΣ Δημοτικού Ραδιοφώνου Ιωαννίνων).

Στην συνεδρίαση:
Διαπιστώθηκε ότι στο Συντονιστικό όργανο συμμετέχουν 12 δημοτικά ΜΜΕ απ' όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα τα δημοτικά ΜΜΕ, Αθήνας, Πειραιά,Τρίπολης, Ηράκλειου Αττικής, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Σύρου − Ερμούπολης, Κατερίνης, Πρέβεζας, Ξάνθης, Λάρισας και Αμαλιάδας.
Αποφασίστηκε να υπάρξει επικοινωνία και με τους υπόλοιπους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς με στόχο τη συμμετοχή και άλλων δημοτικών ΜΜΕ.
Αποφασίστηκε να διερευνηθούν οι δυνατότητες συλλογικής εκπροσώπησης των δημοτικών ΜΜΕ, με συγκρότηση σχετικού φορέα για την αποτελεσματικότερη εκπροσώπησή τους. Η νομική Υπηρεσία του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού της Αθήνας, ανέλαβε να εξετάσει το θέμα της νομικής του υπόστασης και του καταστατικού του φορέα.
Αποφασίστηκε η Εκτελεστική Επιτροπή να παρακολουθήσει από κοντά τις διεργασίες για τον νέο νόμο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να έρθει σε επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Αποφασίστηκε να ξεκινήσει η συνεργασία σε επίπεδο ανταλλαγής προγραμμάτων, καθώς και κοινής διαδημοτικής εκπομπής. Η Γενική Διευθύντρια του «Αθήνα» κ. Νόνη Καραγιάννη, ανέλαβε να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση.
Αποφασίστηκε, τέλος, η συνεργασία και σε άλλους τομείς, όπως πχ σε κοινά ευρωπαϊκά προγράμματα και καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών των δημοτικών ΜΜΕ.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.