09222018Σαβ
Thursday
 

Το Επιμελητήριο στηρίζει τον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης του συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας

PALLADIO RADIOMARATHONEIOS 2017 01Την στήριξη ζητούν με επιστολή, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στους Αρκάδες επαγγελματίες στον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης που διοργανώνει ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας για τη Λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόληση για παιδιά με Αναπηρία στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση - επιστολή που υπογράφεται από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Μπουντρούκα, αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ένα Ραδιομαραθώνιο Αγάπης τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017, με στόχο την Ίδρυση και Λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με Αναπηρία στην Τρίπολη. Εκείνη την ημέρα θα συνεργαστούν τρία (3) ραδιόφωνα της Τρίπολης (ΕΡΤ Τρίπολης, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 9.15 και Αρκαδία 9.38) προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον παραπάνω σκοπό.

Ως Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζουμε αυτήν την προσπάθεια του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας και ελπίζουμε να τύχει και της δικής σας στήριξης, στο βαθμό που ο καθένας μπορεί και θέλει. Διανύουμε δύσκολους καιρούς στο χώρο των επιχειρήσεων, αλλά δεν πρέπει να χάνουμε το κουράγιο μας και να βρίσκουμε τη δύναμη να στηρίζουμε και πρωτοβουλίες σαν και αυτή, προς όφελος όλης της τοπικής κοινωνίας και των ανθρώπων που χρειάζονται τη στήριξή μας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Μπουντρούκας

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.