09222018Σαβ
Thursday
 

Εργαστήριο για μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού στη Βυτίνα από το Κέντρο Πρόληψης

KENTRO PROLIPSIS 01Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη» μαζί με την ομάδα εθελοντών του, διοργανώνει εργαστήριο για μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού με θέμα: «Χριστούγεννα στη χώρα των συναισθημάτων».

Τα παιδιά που θα έρθουν στο εργαστήριο θα έχουν την ευκαιρία να  γνωριστούν με άλλα παιδιά, να βιώσουν τη μαγεία των εορτών μέσα από την επαφή με τα συναισθήματά τους και την αγάπη και το νοιάξιμο για το συνάνθρωπο, και να ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών.

Συντονίστρια Εργαστηρίου: Αναστασία Μπεντεβή, Κοινωνιολόγος, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Επιστημονικά Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας

ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 11 - 1 το πρωί.

ΧΩΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας.

Από την ομάδα εθελοντών του Κέντρου Πρόληψης συμμετέχουν οι: Θεοδωρόπουλος Βασίλης, Καρνέζης Άρης, Μεντή Εύη, Μπολοβή Μαρία, Ρούσου Μαρία, Σκαβέντζου Μορφούλα. Επίσης την ομάδα εθελοντών του Κέντρου Πρόληψης συντονίζουν οι: Αναστασία Μπεντεβή, Κοινωνιολόγος και η Ιωάννα Σίδερη, Ψυχολόγος.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.