10202018Σαβ
Thursday
 

Κάλεσμα Εμπορικού Συλλόγου για τη Νύχτα Shock Price

NYXTA SHOCK PRICE 2017 01Νύχτα Καλών τιμών – Νύχτα θετικής ενέργειας – Νύχτα γιορτής απλωμένη σε κάθε γωνιά της Τρίπολης. Μια μεγάλη γιορτή για τον Εμπορικό κόσμο, για την Επιχειρηματικότητα και τον Πολιτισμό θα είναι η νύχτα “SHOCK PRICE” της Τρίπολης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Αυγούστου.

Οι εμπορικοί δρόμοι της πόλης θα μετατραπούν σε έναν απέραντο πεζόδρομο, με τις επιχειρήσεις να συμμετέχουν στην εκδήλωση, παρέχοντας μεγάλες προσφορές για το καταναλωτικό κοινό, κεράσματα και happenings. Μουσικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ μελωδίες θα ηχούν ως το ξημέρωμα, προσφέροντας άφθονη διασκέδαση στους πολίτες - καταναλωτές το βράδυ της Τετάρτης.

Η Ώρα έναρξης και ανοίγματος καταστημάτων θα πραγματοποιηθεί στις 19:30.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.