10202018Σαβ
Thursday
 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε ο Δήμος για τη ΝΥΧΤΑ SHOCK PRICE

NYXTA SHOCK PRICE 2017 01Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε ο Δήμος Τρίπολης ότι θα πραγματοποιηθούν σήμερα από τις 16:00 έως τις 03:00 στα ξημερώματα της Πέμπτης, λόγω των εκδηλώσεων της ΝΥΧΤΑΣ SHOCKPRICE. Καλό θα είναι όσοι χρειαστεί να μετακινηθούν στο κέντρο της Τρίπολης να ενημερωθούν γι’ αυτές τις ρυθμίσεις προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

 

«Σας ενημερώνουμε ότι  στα πλαίσια της ΝΥΧΤΑΣ SHOCK PRICE προκειμένου να διασφαλίσουμε την επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν σε διάφορα σημεία της πόλης μας αλλά και την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων,  o Δήμος Τρίπολης θα προβεί, την Τετάρτη 30-08-2017 και ώρα 16:00 έως την Πέμπτη 31-08-2017 και ώρα  03:00,στις εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:  

1. Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Δαρειώτου από την συμβολή της  με την οδό Γρηγορίου Ε΄ έως την συμβολή της  με την οδό Σπετσεροπούλου.

2. Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό 28ης Οκτωβρίου από την συμβολή της  με την οδό Νικηταρά έως την συμβολή της  με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

3. Κατά τις προαναφερόμενες ώρες διεξαγωγής των εκδηλώσεων, θα αλλάξει η κατεύθυνση κίνησης των οχημάτων στην οδό Νικηταρά από την συμβολή της  με την οδό 28ης Οκτωβρίου έως την συμβολή της  με την οδό Ταξιαρχών. Στην συμβολή των οδών Νικηταρά και 28ηςΟκτωβρίου τα διερχόμενα οχήματα θα μπορούν να κατευθυνθούν και προς τα δεξιά και προς τα αριστερά.

4. Επί της πλατείας Αγίου Βασιλείου, από την συμβολή της  με την οδό Γεωργίου Α΄ έως την συμβολή της  με την οδό Ουάσιγκτον κατά τις προαναφερόμενες ώρες θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων.

5. Τέλος κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, εφόσον χρειαστεί, δεν θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων από την πλατεία Κολοκοτρώνη έως την πλατεία Αγίου Βασιλείου και από την συμβολή των οδών Εθνομαρτύρων και Νικηταρά έως την πλατεία Αγίου Βασιλείου.»


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.