04212018Σαβ
Thursday
 

Στις 28 Ιουνίου 2017 η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας

EPS ARKADIAS LOGO 01Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας για την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:30, είναι προγραμματισμένη η τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης στο ξενοδοχείο «ΜΑΙΝΑΛΟΝ». Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Αρκαδίας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Α., θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη, στις 28 Ιουνίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου «ΜΑΙΝΑΛΟΝ».

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί χωρίς άλλη πρόσκληση, την ίδια ημέρα και ώρα 19:30, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Καταστατικού της, άρθρο 24 παράγραφος 2.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

KOAT-BANNER-COLOR

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.