05202018Κυρ
Thursday
 

Το ευχαριστήριο του Αρκαδικού για το 4ο SEFA Basketball Camp

SEFA BASKETBALL CAMP JUN09 01Με αφορμή την ιδιαίτερα επιτυχημένη διεξαγωγή και του 4ου SEFA Basketball Camp, οι ιθύνοντες του συλλόγου της Τρίπολης εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του συγκεκριμένου μπασκετικού camp.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει τα εξής:

«Το «4ο SEFA BASKETBALL CAMP», έριξε την αυλαία του και η ΚΑΕ Αρκαδικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους χορηγούς που βοήθησαν στην τέλεση αυτού του τετραήμερου event.

Θα πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον μεγάλο χορηγό του CAMP, την εταιρία FYFFES (μπανάνες) και τον συμπατριώτη μας κ. Αθανάσιο Γκλίνο, για την συνεχή βοήθεια του στην ομάδα μας.

Σε καιρούς δύσκολους, αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών βρήκαν την ευκαιρία να ζήσουν τέσσερις ημέρες γεμάτες μπάσκετ, να μάθουν τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος και κυρίως να έρθουν σε επαφή με αθλητές και προπονητές που έχουν την δική τους ξεχωριστή πορεία στο χώρο.

Το χαμόγελο και ικανοποίηση των παιδιών αυτών είναι η δική μας ανταμοιβή για όλη αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Μια προσπάθεια, που χωρίς την δική σας βοήθεια θα ήταν διαφορετική. Για τον λόγο αυτό, η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Αρκαδικού θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς και έναν έναν ξεχωριστά που στήριξε αυτόν τον διαφορετικό… τετραήμερο «αγώνα».

Ελπίδα όλων μας, να είστε κοντά μας και στο άμεσο μέλλον, καθώς ο Αρκαδικός θα συνεχίσει την πορεία που έχει χαράξει όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθώντας να φέρει όλο και περισσότερα παιδιά στην τεράστια μπασκετική οικογένεια!».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

KOAT-BANNER-COLOR

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.