09232018Κυρ
Thursday
 

Αυστηροποιεί όρους χρήσης το Νομικό Πρόσωπο στο ΔΑΚ Τρίπολης

DAK TRIPOLIS 01Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Νομικού Προσώπου τέθηκαν κάποια ζητήματα και φαινόμενα που αφορούν τη λειτουργία και τη χρήση των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης. Μετά από σχετική ενημέρωση και εισήγηση έγινε γνωστό ότι υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες των συλλόγων προς το ΔΑΚ και πάρα της επανειλημμένες οχλήσεις του Νομικού Προσώπου δεν έχουν προσέλθει στην υπηρεσία προκειμένου να τις τακτοποιήσουν.

Παράλληλα αναφέρθηκε ότι ο Χλοοτάπητας από την κακή χρήση έχει καταστραφεί, ενώ έχει παρατηρηθεί ότι διάφοροι στήνουν γκολποστ μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άδεια με αποτέλεσμα την καταστροφή του χλοοτάπητα, ενώ έχει εκφραστεί και η δυσαρέσκεια για την ανεξέλεγκτη χρήση του γηπέδου και τις δεκάδες μπάλες που όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά στην εισήγηση, χτυπούν τους αθλούμενους στο χώρο του στίβου.

Μετά από σχετική συζήτηση πάρθηκε μια σειρά από αποφάσεις που σκοπό έχουν να περιορίσουν τα παραπάνω φαινόμενα, όπως η αυστηροποίηση των όρων χρήσης του γηπέδου του ΔΑΚ Τρίπολης και η απαγόρευσης χρήσης για άτομα ή συλλόγους που δεν έχουν εξασφαλίσει σχετική άδεια. Παράλληλα αποφασίστηκε η έναρξη των όποιων νόμιμων διαδικασιών με σκοπό την είσπραξη των όποιων οφειλών από τους χρήστες του ΔΑΚ.

Αναλυτικά το απόσπασμα της εισήγησης και απόφασης των ανωτέρων έχουν ως εξής:

 

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι Α) υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες των συλλόγων προς το ΔΑΚ και παρα της επανειλημμένες οχλήσεις μας δεν έχουν προσέλθει στην υπηρεσία προκειμένου να τις τακτοποιήσουν. Β) Ο Χλοοτάπητας από την κακή χρήση έχει καταστραφεί και δεν είναι σωστό ο καθένας να στήνει γκολποστ στο γήπεδο χωρίς άδεια προκαλώντας ζημιές στο χώρο και οι μπάλες να χτυπούν τον κόσμο που κάνει χρήση των διαδρομών του γηπέδου. Το Δ.Σ. δεν έχει δώσει καμία άδεια σε ομάδα ποδοσφαίρου για προπόνηση σε ομάδα και καλείται το Δ.Σ. να αποφασίσει για τη λήψη μέτ­ρων σχετικά με τα ανωτέρω:

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού άκουσε την εισήγηση του Προέδρου του και μετά από διαλογική συζή­τηση

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

1. Να ακολουθούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την είσπραξη των οφειλών από τους χρήστες του ΔΑΚ.

2. Να μην τοποθετούνται κινητά τέρματα στο χλοοτάπητα και να μην επιτρέπεται η χρήση του γη­πέδου σε αθλητές χωρίς τα κατάλληλα παπούτσια.

3. Δεν επιτρέπονται προπονήσεις από Ομάδες χωρίς προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβου­λίου.

4. Δεν επιτρέπεται η χρήση των αιθουσών από μεμονωμένα άτομα συλλόγους και ομάδες χωρίς προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου.

Παρακαλεί τον κ. Πρόεδρο για τις περαιτέρω ενέργειες και εξέδωσε την υπ' αριθμό 83/2017 απόφαση του.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.