09232018Κυρ
Thursday
 

Με επιτυχία η ΓΣ του ΕΟΑΚ, παρουσία και του ΠΑΟΚΜ Τρίπολη!

EOAK GS OCT16 01Την περασμένη Δευτέρα διεξήχθη με επιτυχία η τακτική γενική συνέλευση των αντιπροσώπων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών. Μια Γενική Συνέλευση στην οποία καθορίστηκαν ουσιαστικά όλοι οι στόχοι της επόμενης χρονιάς. Πρέπει να σημειωθεί ότι η ΕΟΑΚ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και ανάπτυξης στα αθλήματα που δραστηριοποιείται. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί και τα σωματεία με αρκετά μέλη και πολυπληθής παρουσία και συμμετοχές αθλητών!

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσία σ’ αυτή την τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΟΑΚ έδωσαν και εκπρόσωποι του σωματείου του Παναρκαδικού Αθλητικού Ομίλου Κωφών Μοριάς Τρίπολης, που άλλωστε αποτελεί επίσημο μέλος της αντίστοιχης Ομοσπονδίας!

Σύμφωνα με τις θέσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚΜ Τρίπολης, οι απαιτήσεις μετά το Deaflympics ανέβηκαν και στοχεύουν ψηλότερα σε κάθε διοργάνωση του 2018! Τέλος σημειώνεται ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια τα βήματα που έχουν κάνει οι άνθρωποι του συλλόγου ΠΑΟΚΜ Τρίπολης, είναι αλματώδη και οι επιτυχίες αναμένονται στο μέλλον!


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.