09232018Κυρ
Thursday
 

Σύστημα πυρόσβεσης στο κλειστό ΔΑΚ Τρίπολης μετά από αναμόρφωση προϋπολογισμού

KLEISTO BASKET SYSTIMA PYROSVESIS 01Μετά από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 18ης Νοεμβρίου 2013 μεταξύ των θεμάτων προ ημερήσιας διάταξης συμπεριλήφθηκε και στο Νο.18 θέμα της Αναμόρφωσης προϋπολογισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος πυρόσβεσης στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Τρίπολης. Ένα θέμα που ήταν αναγκαίο να συζητηθεί και να παρθεί απόφαση, καθώς στα πλαίσια της καταλληλότητας και κατ’ επέκτασης της αδειοδότησης λειτουργίας των εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης από την αρμόδια Επιτροπή της Περιφέρειας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι έχει υπάρξει σοβαρό θέμα σε ολόκληρη την Ελλάδα με τις αθλητικές εγκαταστάσεις με το θέμα μέχρι στιγμής να έχει διευθετηθεί προσωρινά (έως το τέλος του 2013), οπότε και θα αρθούν οι σχετικές άδειες λειτουργίας αν δεν πληρούνται κάποιοι κανόνες και προδιαγραφές ασφαλείας.

Έτσι λοιπόν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας, το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα απεφάνθη για το κατεπείγον του θέματος και απεδέχθη τη συζήτηση του θέματος. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ταλούμης Κωνσταντίνος έδωσε το λόγο στον Αντιδήμαρχο κ. Σαββάκη Σάββα, ο οποίος έθεσε υπόψη των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου την ακόλουθη εισήγηση:

Με το από 13-11-2013 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας διαβιβάστηκε η αρ. 446/2013 μελέτη για την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος πυρόσβεσης στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, προϋπολογισμού €14.946,48.

Παρακαλείται το Δ.Σ. να: 1. Αναμορφώσει τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2013 και από το αποθεματικό κεφάλαιο να μεταφέρει ποσό €14.946,48 (χρηματοδότηση: σατα) για την ισόποση ενίσχυση του Κ.Α. 15.7131 για την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος πυρόσβεσης στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης. 2. Εγκρίνει τη διενέργεια της προαναφερόμενης προμήθειας, συνολικού προϋπολογισμού 14.946,48.

 

Ομόφωνη απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο…

Αφού συζητήθηκε το θέμα και οι δημοτικοί σύμβουλοι των διαφόρων παρατάξεων πραγματοποιήσαν τις δικές τους εισηγήσεις και τοποθετήσεις, αποφασίστηκε τελικά ομόφωνα η αναμόρφωση του προϋπολογισμού έτους 2013 και από το αποθεματικό κεφάλαιο μεταφέρει το ποσό των 14.946,48 ευρώ για την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος πυρόσβεσης στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης. Ποσό μου αναμένεται να είναι και το κόστος των εργασιών και της κατασκευής σου συστήματος πυρόσβεσης που αποτελεί προφανώς προϋπόθεση προκειμένου να πάρει τη σχετική άδεια λειτουργίας των εγκαταστάσεων από το νέο έτος.

Αναλυτικότερα το απόσπασμα της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρίπολης αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Μετά από αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

1. Αναμορφώνει τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2013 και από το αποθεματικό κεφάλαιο μεταφέρει ποσό €14.946,48 (χρηματοδότηση: ΣΑΤΑ) για την ισόποση ενίσχυση του Κ.Α. 15.7131 για την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος πυρόσβεσης στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

2. Εγκρίνει τη διενέργεια της προαναφερόμενης προμήθειας, συνολικού προϋπολογισμού 14.946,48.

Παρακαλεί τον κ. Δήμαρχο για τη πιο πέρα ενέργεια και εξέδωσε την υπ' αριθμό 1009/2013 απόφασή του.».

 

Κάντε Like στην σελίδα του ContraEpithesi.gr στο Facebook και αποκτήστε πρόσβαση σε αποκλειστικό υλικό και άμεση ενημέρωση!
{iframe width="450" hight="21" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:21px;" allowTransparency="true"}//www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffalexop%3Fref%3Dtn_tnmn%23%21%2Fpages%2FContra-Epithesi%2F212646592101800&send=false&layout=button_count&width=450&show_faces=false&action=like&colorscheme=light&font=tahoma&height=21{/iframe}


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.