09232018Κυρ
Thursday
 

Ολοκληρώνονται οι εργασίες εγκατάστασης πυρασφάλειας στο κλειστό του ΔΑΚ (+φωτό)

PYRASFALEIA KLEISTO 01Με τις εργασίες να βρίσκονται στην τελική τους ευθεία στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης ολοκληρώνεται οι εργασίες εγκατάστασης συστήματος πυρόσβεσης στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης. Ένα έργο που κόστισε συνολικά 14.946,48 ευρώ και ήταν απαραίτητο να πραγματοποιηθεί καθώς μέχρι σήμερα στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου δεν υπήρχε επαρκές σύστημα πυροπροστασίας. Παράλληλα υπήρχε ουσιαστικό πρόβλημα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας με το θέμα της άδειας καταλληλότητας και ασφάλειας των εγκαταστάσεων, καθώς μετά την προσωρινή επέκταση της άδειας λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου μέχρι τις 31/12/2013 θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη η ανανέωση της άδειας λειτουργίας του με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το έργο συμπεριλήφθηκε στις κατεπείγουσες αποφάσεις τον περασμένο Νοέμβριο με το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης να καλείται να εγκρίνει την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος πυρόσβεσης στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, έτσι ώστε πλέον να πληρούν οι εγκαταστάσεις τους κανόνες και προϋποθέσεις άδειας λειτουργίας τους με βάσει τα σχετικά έγγραφα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Πολεοδομίας.

 

Το έργο…

Το έργο προμήθειας και εγκατάστασης συστήματος πυροπροστασίας στο κλειστό γυμναστήριο στο ΔΑΚ Τρίπολης έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες και ήδη βρίσκεται στην ολοκλήρωση του εντός των προθεσμιών, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα ούτε μία μέρα με την άδεια λειτουργίας των εγκαταστάσεων. Έχουν τοποθετηθεί στο εσωτερικό του κλειστού γυμναστηρίου συστήματα πυρανίχνευσης και συναγερμοί σε περίπτωση φωτιάς, ενώ έχει τοποθετηθεί και ολόκληρο σύστημα σωληνώσεων νερού που καταλήγει δίπλα σε όλες τις πυροσβεστικές φωλιές που ανανεώθηκαν και είναι πλέον λειτουργικές ώστε να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

 

Η σχετική απόφαση…

Η σχετική απόφαση για την προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος πυροπροστασίας έχει παρθεί από τον περασμένο Νοέμβριο με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αποτέλεσμα την προώθηση των απαραίτητων διαδικασιών και κατ’ επέκτασης εργασιών στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης. Απόσπασμα από τη σχετική απόφαση η οποία είχε παρθεί στις 18/11/2013, έχει ως εξής:

«Στην Τρίπολη σήμερα την 18η Νοεμβρίου 2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00' το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου συνήλθε σε δημόσια συνεδρίαση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ύστερα από την με αριθμ. πρωτ. 70314/14-11-2013 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ταλούμη Κωνσταντίνου, η οποία επιδόθηκε και δημοσιεύτηκε νόμιμα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για να συζητήσει και να λάβει απόφαση για το πιο πάνω θέμα.

(……………….)

Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα απεφάνθη για το κατεπείγον του θέματος και απεδέχθη τη συζήτηση του θέματος.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ταλούμης Κωνσταντίνος έδωσε το λόγο στον Αντιδήμαρχο κ. Σαββάκη Σάββα, ο οποίος έθεσε υπόψη των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου την ακόλουθη εισήγηση:

Με το από 13-11-2013 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας διαβιβάστηκε η αρ. 446/2013 μελέτη για την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος πυρόσβεσης στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, προϋπολογισμού €14.946,48.

Παρακαλείται το Δ.Σ. να:

1. Αναμορφώσει τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2013 και από το αποθεματικό κεφάλαιο να μεταφέρει ποσό €14.946,48 (χρηματοδότηση: σατα) για την ισόποση ενίσχυση του Κ.Α. 15.7131 για την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος πυρόσβεσης στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

2. Εγκρίνει τη διενέργεια της προαναφερόμενης προμήθειας, συνολικού προϋπολογισμού 14.946,48.

Μετά από αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

1. Αναμορφώνει τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2013 και από το αποθεματικό κεφάλαιο μεταφέρει ποσό €14.946,48 (χρηματοδότηση: σατα) για την ισόποση ενίσχυση του Κ.Α. 15.7131 για την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος πυρόσβεσης στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

2. Εγκρίνει τη διενέργεια της προαναφερόμενης προμήθειας, συνολικού προϋπολογισμού 14.946,48.

Παρακαλεί τον κ. Δήμαρχο για τη πιο πέρα ενέργεια και εξέδωσε την υπ' αριθμό 1009/2013 απόφασή του.».


 

 

Κάντε Like στην σελίδα του ContraEpithesi.gr στο Facebook και αποκτήστε πρόσβαση σε αποκλειστικό υλικό και άμεση ενημέρωση!
{iframe width="450" hight="21" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:21px;" allowTransparency="true"}//www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffalexop%3Fref%3Dtn_tnmn%23%21%2Fpages%2FContra-Epithesi%2F212646592101800&send=false&layout=button_count&width=450&show_faces=false&action=like&colorscheme=light&font=tahoma&height=21{/iframe}

 


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.