09202018Πεμ
Thursday
 

Έργα 14.000 ευρώ αναμένονται στο ΔΑΚ Τρίπολης

DAK TRIPOLIS 01Σημαντικά έργα συντήρησης και αναβάθμισης αναμένονται το 2014 για το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης ύψους 14.000 ευρώ. Πιο αναλυτικά δύο σημαντικά έργα έχουν εγκριθεί στο τεχνικό πρόγραμμα για το 2014 αναφορικά με το Νομικό Πρόσωπο και έχουν σχέση με το Αθλητικό Κέντρο. Η συντήρηση της περίφραξης του ΔΑΚ Τρίπολης που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα αναμένεται να επισκευαστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς προβλέπεται ένα ποσό της τάξεως των 12.000 ευρώ γι’ αυτό το σκοπό!

Το πιο σημαντικό έργο που αναμένεται να λάβει χώρα μέσα στο 2014 είναι η ανακατασκευή των γηπέδων Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης του ΔΑΚ Τρίπολης. Αθλητικοί χώροι που τα τελευταία χρόνια αφέθηκαν στην τύχη σε σημαντικό βαθμό ή καταστράφηκαν προς όφελος άλλων αθλημάτων και ήταν λόγος που αρκετοί αθλούμενοι πολίτες ειδικά τους θερινούς μήνες δεν είχαν την ευκαιρία να αθληθούν. Το έργο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα και όταν ολοκληρωθεί θα αποτελέσει πόλο έλξης των αθλούμενων πολιτών. Το ποσό που έχει διατεθεί για τις ανάγκες αυτού του έργου κυμαίνεται στις 30.000,00 ευρώ.

 

 

 

 

Κάντε Like στην σελίδα του ContraEpithesi.gr στο Facebook και αποκτήστε πρόσβαση σε αποκλειστικό υλικό και άμεση ενημέρωση!
{iframe width="450" hight="21" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:21px;" allowTransparency="true"}//www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffalexop%3Fref%3Dtn_tnmn%23%21%2Fpages%2FContra-Epithesi%2F212646592101800&send=false&layout=button_count&width=450&show_faces=false&action=like&colorscheme=light&font=tahoma&height=21{/iframe}


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.