06182018Δευ
Thursday
 

Στις ακαδημίες του Ολυμπιακού από την Τρίπολη ο νεαρός Χάρης Κατσογιάννης!

KATSOGIANNIS XARIS 01Το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Τρίπολη σε επίπεδο υποδομών φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια γνωρίζει «άνθηση». Κι σ’ αυτό δεν έχει βοηθήσει μόνο ο Αστέρας Τρίπολης που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια σε υψηλό επίπεδο αναδεικνύοντας νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, αρκετοί από τους οποίους καλούνται και στις μικρές Εθνικές ομάδες. Σημαντική συνεισφορά φαίνεται ότι πραγματοποιείται και από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες που λειτουργούν τα τελευταία χρόνια στην πόλης μας.

Στην προκειμένη περίπτωση η πολύ καλή, αθόρυβη αλλά ουσιαστική δουλειά πραγματοποιείται και στις ακαδημίες FCTRIPOLIS, εκεί όπου έχουν αρχίζει να ξεπετάγονται μεγάλα ταλέντα που με την απαιτούμενη δουλειά και στη συνέχεια μπορούν να πραγματοποιήσουν σπουδαία πορεία στο Ελληνικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο.

Χαρακτηριστική περίπτωση και αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στο FCTRIPOLIS, αποτελεί και ο 14χρονος νεαρός ποδοσφαιριστής Χάρης Κατσογιάννης! Ο νεαρός ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του FCTRIPOLIS, δουλεύοντας συστηματικά τα τελευταία χρόνια έφτασε σε σημείο να μπει στο στόχαστρο των ακαδημιών του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να τον αποκτούν τυπικά την Παρασκευή, από τον Αρκαδικό σύλλογο. Μάλιστα ο νεαρός αθλητής συνοδεύτηκε από τον εκ των προπονητών του στο FCTRIPOLIS, στου Ρέντη για την τυπικό κλείσιμο της συμφωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφή αυτή δεν θα έχει τυπικό χαρακτήρα, αλλά αποτελεί ουσιαστικό βήμα στην καριέρα του νεαρού Κατσογιάννη, αφού ο νεαρός παίκτης πλέον μετακομίζει στην Αττική και στου Ρέντη όπου θα διαμένει εκεί, θα πηγαίνει σχολεία σε αντίστοιχο σχολείο που έχει επιλεγεί από τους «ερυθρόλευκους» και φυσικά θα προπονείται κανονικά στις ακαδημίες των πρωταθλητών Ελλάδος.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

KOAT-BANNER-COLOR

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.