11202017Δευ
Thursday
 

Ο Αστέρας Τρίπολης επιβραβεύει με επαγγελματικά συμβόλαια παίκτες των ακαδημιών

ASTERAS AKADIMIES EPAGGELMATIKA SYMVOLAIA AUG04 01Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε μια έμπρακτη κίνηση στήριξης και εμπιστοσύνης προς το έργο και τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας μας, υπέγραψε επαγγελματικά συμβόλαια με εννέα ποδοσφαιριστές από την Κ20.

Αυτά τα παιδιά, τα οποία μαζί με όλους τους συμπαίκτες τους αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της Κ17 που έφτασε μέχρι τον τελικό του FINAL 4 και κέρδισε τους επαίνους της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, έχουν όλες τις προδιαγραφές για ν' αποτελέσουν το μέλλον και την κινητήριο δύναμη του Αστέρα.

Η ευκαιρία που δίνει ο Αστέρας σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές όπως και σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών, είναι μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα και την κέρδισαν με τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο τους. Ο Αστέρας δίχως διακρίσεις δίνει την ευκαιρία εξέλιξης σε όλα τα παιδιά, είτε έγιναν επαγγελματίες είτε όχι στην παρούσα φάση. Αυτό που πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά των ακαδημιών μας είναι να συνεχίσουν να δουλεύουν καθημερινά και να έχουν σεμνότητα και ταπεινότητα σε όλες τις δραστηριότητες τους.

 

Μποροβήλος: «Ο Αστέρας πιστεύει στο ταλέντο που υπάρχει στις ακαδημίες μας»

Με τη σειρά του μίλησε για την κίνηση αυτή της ΠΑΕ να δώσει επαγγελματικά συμβόλαια σε αρκετούς νεαρούς αθλητές των ακαδημιών του συλλόγου. Αναλυτικά λοιπόν οι δηλώσεις του Προέδρου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αναφέρουν τα εξής: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, και σε αυτά που έγιναν επαγγελματίες και σε αυτά που ακολουθούν. Η σκληρή δουλειά και το να παραμείνουν προσγειωμένοι μπορούν να αποτελέσουν σπουδαία εφόδια για το μέλλον τους. Ο Αστέρας δείχνει με ακόμη μία κίνηση το πόσο πιστεύει στο ταλέντο που υπάρχει στις ακαδημίες του. Εύχομαι αυτά τα παιδιά να μας αναγκάσουν στο άμεσο μέλλον να τους θαυμάσουμε ξανά.».

 

Οι επαγγελματίες από την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης…

Παρακάτω μπορεί κανείς να διαβάσει αναλυτικά τα ονόματα, τις θέσεις και τα νούμερα φανέλας των ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης που υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με το σύλλογο.

Γιώργος Κανελλόπουλος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 29/01/2000

ΘΕΣΗ: ΜΕΣΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 24

Βασίλης Τσέκος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 21/01/2000

ΘΕΣΗ: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 26

Κυριάκος Γλέζος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 12/06/2000

ΘΕΣΗ: ΜΕΣΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 29

Μανώλης Ντίνε

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 09/02/2000

ΘΕΣΗ: ΜΕΣΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 32

Γιώργος Αντζουλάς

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 04/02/2000

ΘΕΣΗ: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 42

Γιάννης Χριστόπουλος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 22/06/2000

ΘΕΣΗ: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 45

Γιώργος Ζήσης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 23/04/1999

ΘΕΣΗ: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 67

Γρηγόρης Φωτόπουλος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 27/04/2000

ΘΕΣΗ: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 80

Παναγιώτης Διαμαντόπουλος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 21/03/2000

ΘΕΣΗ: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ: 96


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

Επι του πιεστηριου

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

PIGASOS AKADIMIES 2017 BANNER

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.