02182018Κυρ
Thursday
 

Νέος υποστηρικτής του Μαντινειακού AO

MANTINEIAKOS IXOSYNTHESI FEB07 01Ακόμη ένας υποστηρικτής της προσπάθειας του Μαντινειακού ΑΟ, ανακοινώθηκε από το σύλλογο τις προηγούμενες ώρες. Η εταιρία «ΗΧΟΣΥΝΘΕΣΗ» αποτελεί πλέον ακόμη ένας χορηγός της ομάδας της Μαντινείας, παρέχοντας στο σύλλογο αθλητικό υλικό.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Μαντινειακού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μια νέα χορηγία αθλητικού υλικού έρχεται να προστεθεί στην διάθεση της ομάδας μας. Η Νο 1 εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων και ενοικίασης οπτικοακουστικού εξοπλισμού "ΗΧΟΣΥΝΘΕΣΗ" είναι πλέον χορηγός και συνοδοιπόρος στην προσπάθεια του Μαντινειακού!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον υπεύθυνο της εταιρίας κο Δημήτρης Μάρκου Ηχοσύνθεση για την προσφορά και την στήριξη του προς το σωματείο μας.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

Επι του πιεστηριου

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

PIGASOS AKADIMIES 2017 BANNER

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.