11182017Σαβ
Thursday
 

Κλειστό το κολυμβητήριο 15/07-30/09 για λόγους συντήρησης

KOLYMVITIRIO 01Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης το κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης θα παραμείνει εκτός λειτουργίας για το διάστημα από 15 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου, για λόγους συντήρησης, καθαρισμού και απολύμανσης των εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Από το Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Τρίπολης ανακοινώνεται ότι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου: Aπό15 Ιουλίου έως και 30 Σεπτεμβρίου 2017 δεν θα λειτουργήσει το κολυμβητήριο στο Δ.Α.Κ. ώστε να γίνει συντήρηση, καθαρισμός και απολύμανση και γενικά εργασίες που απαιτούνται για την συντήρηση και την εύρυθμη λειτουργία του.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

Επι του πιεστηριου

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

PIGASOS AKADIMIES 2017 BANNER

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.