05202018Κυρ
Thursday
 

Διεξήχθη στην Αρκαδική πρωτεύουσα το 5ο Brevet Τρίπολης! (+φωτό, vid)

BREVET TRIPOLIS 2017 JUN17 01Για μια ακόμη χρονιά (την 5η συνεχή), διεξήχθη στην Αρκαδική πρωτεύουσα το Brevet Τρίπολης. Ένας ποδηλατικός αγώνας που διοργανώθηκε από τον Π.Ο.Τρίπολης, με την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης, υπό την αιγίδα της Π.Ε.Π.Α. Συγκεκριμένα για μια ακόμη χρονιά οι συμμετοχές το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 ήταν πολλές και το σημαντικότερο αρκετοί συμμετέχοντες έχουν ξαναέρθει και αγωνιστεί πάλι στο συγκεκριμένο αγώνα, γεγονός που σημαίνει ότι είχαν μείνει ευχαριστημένοι και γι’ αυτό το λόγο συμμετείχα εκ’ νέου.

Ο αγώνας συνολικής απόστασης 200 χιλιομέτρων ξεκίνησε από την πλατεία Άρεως το πρωί του Σαββάτου με ώρα εκκίνησης στις 09:00. Οι ποδηλάτες (άνδρες και γυναίκες), πραγματοποίησαν μια εξαιρετική σε κάλλος κυκλική διαδρομή η οποία διέσχισε πολύ μεγάλο μέρος της ορεινής Αρκαδίας, ακολουθώντας αναλυτικά τα διαδρομή: Η Διαδρομή θα είναι η εξής: Τρίπολη – Λεβίδι – Βλαχέρνα – 111 – Δάφνη - φράγμα Λάδωνα – Τρόπαια – Λαγκάδια – Καρκαλού – Δημητσάνα – Στεμνίτσα – Καρύταινα - Μεγαλόπολη – Τρίπολη.

  

Οι συμμετέχοντες από νωρίς το απόγευμα επέστρεφαν στην Τρίπολη με σημείο τερματισμού και πάλι την πλατεία Άρεως. Οι διοργανωτές τους υποδέχονταν με φαγητό και άλλα καλά, μετά από μια ιδιαίτερα κουραστική διαδρομή.

 

Με την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης…

Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει ως συνδιοργανωτής το αθλητικό γεγονός Brevet Τρίπολης, σε μια προσπάθεια ανάδειξης της πόλης μας αλλά και ολόκληρης της Αρκαδίας. Τα διαδικτυακά σχόλια για τη φιλοξενία του Δήμου Τρίπολης και οι φωτογραφίες που ανάρτησαν οι πέρυσι οι ποδηλάτες και παρευρισκόμενοι, συνέβαλλαν τόσο στην προβολή της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τρίπολης όσο και στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

 

Λίγα λόγια για τα Βrevets…

Οι συμμετέχοντες ποδηλάτες προέρχονται από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό καθώς ο βασικός διοργανωτής και εμπνευστής αυτού του είδους αγώνων είναι η ΑCP που εδράζει στο Παρίσι και συνεργάζεται με άλλες συναφείς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω του Les Randonneurs Mondiaux (RM).

Στα Brevets οι αναβάτες διανύουν αποστάσεις από 200- 1000 χιλ, διερχόμενοι από συγκεκριμένα σημεία ελέγχου και με στόχο να ολοκληρώσουν τη διαδρομή εντός συγκεκριμένου χρόνου. Λαμβάνουν ίση αναγνώριση ανεξάρτητα από την τελική τους κατάταξη.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

KOAT-BANNER-COLOR

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.