05202018Κυρ
Thursday
 

Διεξήχθη την Κυριακή το 2o JUNIOR FUJI CUP (+φωτό)

JUNIOR OPEN FUJI CUP JUN18 01Το πρωί της Κυριακής διεξήχθη στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στο άλσος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης το 2ο JUNIOR FUJI CUP το οποίο διοργάνωσε ο Π.Ο.Τρίπολης. Μια διοργάνωση που στέφθηκε με επιτυχία με τη συμμετοχή αρκετών αθλητών αθλητριών από σωματεία της ευρύτερης περιοχής των κατηγοριών Παίδων - Κορασίδων, Παμπαίδων - Παγκορασίδων, ΜΙΝΙ μεγάλων και ΜΙΝΙ μικρών.

Μια διοργάνωση που διεξήχθη με ψηλόβροχο σε βρεγμένο αγωνιστικό χώρο ο οποίος σε αρκετές σημεία είχε και λάσπη. Παρ’ όλα αυτά οι αγώνες εξελίχθηκαν χωρίς προβλήματα με τον πρώτο αγώνα χρονικά να περιλαμβάνει την κατηγορία παίδων - κορασίδων στην οποία οι αθλητές/τριές πραγματοποίησαν 8 στροφές των 1,7 χιλιομέτρων (13,6χλμ) μέσα σε χρονικό όριο 55 λεπτών. Στη συνέχεια διεξήχθη η κατηγορία των Παμπαίδων - Παγκορασίδων εκεί όπου οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν 6 στροφές των 1,7 χιλιομέτρων (10,2χλμ) μέσα σε χρονικό όριο 45 λεπτών.

Αργότερα διεξήχθη η κατηγορία ΜΙΝΙ μεγάλων που διεξήχθη σε 4 στροφές των 1,7 χιλιομέτρων (6,8χλμ) μέσα σε χρονικό όριο 30 λεπτών. Τέλος διεξήχθη η κατηγορία ΜΙΝΙ μικρών που πραγματοποιήθηκε σε 2 στροφές των 1,7 χιλιομέτρων (3,4χλμ), μέσα σε χρονικό όριο 20 λεπτών.

Μετά την ολοκλήρωση της διεξαγωγής όλων των αγώνων κάθε κατηγορίας, πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές για τους νικητές και νικήτριες όλων των κατηγοριών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τους αγώνες juniors που διεξήχθησαν στο άλσος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου διεξήχθη αγώνας OPEN με αθλητές όλων των ηλικιών σε μια ενδιαφέρουσα «μονομαχία». Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρακάτω φωτορεπορτάζ προέρχεται από τους αγώνες OPEN, καθώς επίσης και από τους αγώνες των μικρών ηλικιακών κατηγοριών.

Στο περιθώριο του 2ου JuniorFUJICup που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής μίλησε ο εκπρόσωπος του Π.Ο.Τρίπολης που διοργάνωσε τους αγώνες κ. Δημήτρης Πιπέρης ο οποίος αναφερόμενος στους αγώνες δήλωσε χαρακτηριστικά: «Διεξήχθη στο άλσος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου ένας ξεχωριστός αγώνας σήμερα. Διοργανώνουμε έναν ποδηλατικό διασυλλογικό αγώνα για τις κατηγορίες ΜΙΝΙ μικρά, ΜΙΝΙ μεγάλα, Παμπαίδες, Παίδες, Παγκορασίδες και Κορασίδες. Περιμένουμε αθλητές και αθλήτριες από όλη την περιφέρεια αλλά και από Αθήνα. Ο καιρός σήμερα μας τα χάλασε λίγο, αλλά αυτό είναι καλό γιατί ταιριάζει με το MTBπροκειμένου η πίστα να γίνει λίγο πιο δύσκολη. Αυτό αρέσει στα παιδιά και γενικά σε όλους τους αθλητές.

Εκτός από αυτό τον αγώνα διοργανώνουμε και έναν αγώνα κατηγορίας OPENστον οποίο μπορεί να λάβει μέρος και να τρέξει όποιος αθλητής θέλει. Να έρθει με το κράνος και το ποδήλατό του, να δει την πίστα, να κάνει τη διαδρομή και να το ευχαριστηθεί και να μπορέσει να μπει και αυτός στο χώρο του ποδηλάτου.

Πρέπει να τονίσω ότι για να πραγματοποιηθεί όλο αυτό υπάρχουν από πίσω κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι μας στηρίζουν πάρα πολύ όπως ο ΕΟΣ Τρίπολης που βοήθησε να καθαριστεί όλη αυτή η διαδρομή, να αξιοποιηθεί η πίστα και να μπορέσουν οι συμμετέχοντες και οι αθλητές να ευχαριστηθούν τη διαδρομή. Είναι η Ομάδα Διάσωσης που βοηθάει και αυτό στο κομμάτι των πρώτων βοηθειών, καθώς και άλλοι άνθρωποι που βοηθούν το σύλλογο και προσφέρουν ότι μπορούν για να μπορούμε κι εμείς να διοργανώνουμε αυτούς τους αγώνες.».

 

Φωτορεπορτάζ από τους αγώνες…

01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

KOAT-BANNER-COLOR

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.