05202018Κυρ
Thursday
 

Τα τελικά αποτελέσματα γυναικών στην tennis aek tripolis league tour 2017

AEK NIKITRIES LEGUE1 2017Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλο μια εσωτερική league του ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης, στην κατηγορία των γυναικών. Στα αποτελέσματα της 1ης league_tennisaektripolis, αξίζει να αναφερθεί ότι, δεκαέξι ενεργά μέλη του Ομίλου, στην κατηγορία των γυναικών, έλαβαν μέρος στην πρώτη φάση. Τα μέλη της ΑΕΚ κατατάχτηκαν, σύμφωνα με την περσινή βαθμολογία, σε group ομίλων, αγωνίστηκαν με σύστημα round robin και στην δεύτερη φάση οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου έπαιξαν αγώνες knock out.

Μεγάλη νικητρια αναδείχτηκε η Προδρόμου Άννα με φιναλίστ την Γκιντώνη Μαριέλλη. Την 3η θέση μοιράστηκαν από κοινού η Καρτσάκη Έρη με την Δέσποινα Λίγκρη.

Η οργανωτική επιτροπή της aektripolistennis_leaguetour_1 και η διοίκηση του Ομίλου με σχετική ανακοίνωσή που εξέδωσαν ευχαριστούν θερμά όλα μας τα μέλη στην κατηγορία των γυναικών δίνοντας το επόμενο ραντεβού σε λίγες ημέρες, όπου και θα ξεκινήσει η league2.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τα τελικά αποτελέσματα και τις νικήτριες στο κυρίως ταμπλό της aektripolistennis_leaguetour_1

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα μας στο fb.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

KOAT-BANNER-COLOR

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.