06232018Σαβ
Thursday
 

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στα πλαίσια των ΛΥΚΑΙΩΝ αγώνων 2017!

LYKAIA 2017 01Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στη Μεγαλόπολης από το περασμένο Σάββατο με αποκορύφωμα την Κυριακή 13 Αυγούστου και τους αγώνες στο Λύκαιο Όρος. Τα Λύκαια είναι αναβιώσεις Αρχαίων Αγώνων που γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια στο Αρχαίο Στάδιο του Λυκαίου Όρους. Συνδιοργανώνονται 5 – 13 Αυγούστου 2017, κορυφαία ημέρα, Κυριακή, 13 Αυγούστου, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Μεγαλόπολης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Καρυωτών Αρκαδίας “Ο ΛΥΚΑΙΟΣ ΔΙΑΣ” (ο οποίος αναβίωσε από το 1973 τα Λύκαια και τον οποίο εκπροσωπώ ως μέλος του ΔΣ) και σε ότι αφορά τα Αγωνίσματα με την συμπαράσταση του ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.

Μπορείτε να ενημερωθείτε περισσότερο μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας www.lykaia.gr καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής στα αγωνίσματα.

Μπορείτε λοιπόν να κάνετε κλικ ΕΔΩ και να διαβάσετε το αναλυτικό έντυπο για όλες τις εκδηλώσεις των Λυκαίων 2017 που όπως προαναφέραμε βρίσκονται σε εξέλιξη έως την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017!


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

KOAT-BANNER-COLOR

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.