06232018Σαβ
Thursday
 

Το "ξέσπασμα" του Αργύρη Σωτηρακόπουλου για την κατάσταση στην Ελληνική ποδηλασία

SOTIRAKOPOULOS ARGYRIS 01Με αφορμή τη ματαίωση των Πανελληνίων Ημερών Νεολαίας 2017 από την ΕΟΠ, ήρθε και το ξέσπασμα του Αρκά πρωταθλητή ποδηλασίας Αργύρη Σωτηρακόπουλο ο οποίος δεν άντεξε κει εξέφρασε με «καυστικό» τρόπο τη δυσαρέσκεια του στην σελίδα του στο facebook.

Σύμφωνα με τον Αρκά ποδηλάτη, αλλά και άποψη πολλών Ελλήνων αθλητών στην Ελλάδα που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο στο χώρο της ποδηλασίας, οι εποχές είναι πολύ δύσκολες για τους Έλληνες πρωταθλητές μας! Παρ’ όλη την προσπάθεια που καταβάλει ο ίδιος ο Αρκάς αθλητής φέτος με στόχο να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο με έξοδα του συλλόγου που ανήκει Κρόνου Νίκαιας, οι συνθήκες είναι αντίξοες! Κι αυτό γιατί όπως ο ίδιος μας λέει χορηγοί δεν υπάρχουν και η Ομοσπονδία δεν στηρίζει ούτε τον ίδιο αλλά ούτε και άλλους αθλητές που δουλεύουν σκληρά για να διακριθούν με την γαλανόλευκη φανέλα!

Υπό αυτές τις συνθήκες ο Αργύρης Σωτηρακόπουλος αναφέρει ότι δεν βλέπει να συνεχίζει αυτός και άλλοι αθλητές την ενασχόλησή τους με την ποδηλασία. Παράλληλα σύμφωνα με τον ίδιο τον Αρκά ποδηλάτη δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και το γεγονός ότι η Ομοσπονδία χρωστάει χρήματα σε αθλητές που συμμετείχαν σε σημαντικές διοργανώσεις με την Εθνική από τον περασμένο Οκτώβριο.

Οι εποχές είναι δύσκολες και για τους περισσότερους αθλητές και στο χώρο της ποδηλασίας που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο είναι πολύ δύσκολο να καλύπτουν από μόνοι τους αυτοί ή οι σύλλογοι που ανήκουν όλα τα έξοδα!

Τα όσα ο Σωτηρακόπουλος ανέφερε στην προσωπική του σελίδα έχουν ως εξής:

«Τίτλος: ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ

Έχετε καταφέρει να σπάσετε και τον πάτο έχετε πάει την ποδηλασία εκεί που δεν έχει πάει ποτέ είστε ότι πιο τιποτένιο, άτιμο και άνανδρο έχει περάσει ποτέ από την ποδηλασία!!!

Τα λόγια είναι περιττά όταν το άθλημα καταστρέφεται και δεν σέβεστε τους 10 συνολικά άντε 15 να πω εγώ σε πίστα, δρόμο και ΜΤΒ που παλεύουν να φτάσουν ψηλά την σημαία της πατριδας μας, δεν σέβεστε το μέλλον τον μικρών αθλητών ,δεν σέβεστε τον ιδρώτα και τον κόπο μας όλα αυτά τα χρόνια τις θυσίες που κάνουμε στην ζωή μας!!! Θέλω να γράψω πολλά και όσοι με ξέρετε φαντάζεστε πως κρατιέμαι αλλά εγώ προσωπικά Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ θα σας τα πω πρόσωπο με πρόσωπο όταν έρθει η ώρα ανάγωγα όντα της ελληνικής ποδηλασίας!!!!».

ΦΩΤΟ: thecyclingjournal.grNassos Triantafyllou Photography


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

KOAT-BANNER-COLOR

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.