12152017Παρ
Thursday
 

Κίνηση αγάπης από το ΙΡΙΔΑ Κολύμβηση και Star Fitness Irida!

IRIDA 01Σε μια πρωτοβουλία που σκοπό έχει τη στήριξη συνανθρώπων μας αυτές τις γιορτινές μέρες, προχώρησαν τόσο το τμήμα κολύμβησης του ΙΡΙΔΑ όσο και το StarFitnessIrida. Συγκεκριμένα στα πλαίσια της συγκεκριμένης πρωτοβουλία συγκεντρώνονται ρούχα με σκοπό την κάλυψη ενδυματολογικών αναγκών των τροφίμων του Ψυχιατρείου Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Η ΙΡΙΔΑ Κολύμβηση και το γυμναστήριο Star Fitness Irida σε συνεργασία με τον Ψυχιατρικό Τομέα Τρίπολης προχωρούν στη συγκέντρωση ρουχισμού με στόχο την κάλυψη ενδυματολογικών αναγκών των τροφίμων του Ψυχιατρείου Τρίπολης!

Οι ανάγκες στην εποχή μας είναι μεγάλες και σε πολλούς χώρους. Θέλοντας να αποδείξουμε, ότι σκεφτόμαστε το συνάνθρωπό μας χωρίς καμία διάκριση, λέμε ‘’όταν θέλουμε, μπορούμε’’ και συγκεντρώνουμε τα ρούχα στο χώρο του Αθλητικού Σωματείου Ίριδα Κολύμβηση από την Παρασκευή 01/12 μέχρι και την Τετάρτη 20/12 και κατόπιν συνεννοήσεως.

Παρακαλούμε να δείξετε το δέοντα σεβασμό προσκομίζοντας ρουχισμό καθαρό, σε κατάσταση κατάλληλη προς χρήση και διπλωμένο μέσα σε σακούλες!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

6936623430 και  6955446287

Facebook: @iridakolumvisi

 

Ας γίνουμε ΕΝΑ για το συνάνθρωπό μας και ας στείλουμε το δικό μας γιορτινό μήνυμα ανθρωπιάς!

 

Με εκτίμηση,

Τα Δ.Σ. της ΙΡΙΔΑ Κολύμβηση και του Star Fitness Irida».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

treepolis

IRIDA BANNER CHRISTMAS

Επι του πιεστηριου

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

PIGASOS AKADIMIES 2017 BANNER

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.