10192018Παρ
Thursday
 

Ευχαριστίες ΓΣ Αρκαδίας για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης του

GSA EKDILOSI FEB08 02Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη η διεξαγωγή της εκδήλωσης κοπής πίτας, του ΓΣ Αρκαδίας στο περιθώρια της οποίας πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις και φυσικά ο χορός του συλλόγου. Σε ανακοίνωσή του ο ΓΣΑ ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή της εκδήλωσης, με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης να αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας στις 8 Φλεβάρη 2018 με συμμετοχή Τοπικών Παραγόντων Αθλητών και πλήθος κόσμου.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον κ. Καραλή Θεόδωρο Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Τρίπολης, την Περ/ρεια Πελ/σου, το Δημοτικό Ραδιόφωνο ως χορηγό επικοινωνίας και τους: Οινοποιείο Γεωργανόπουλου, Ζαχαροπλαστεία Χαρ, Άριστον, Σταματόπουλοι αφοί, Μουργελάς, Dozen café και το φυτώριο Αρκαδική Φυταγορά Γεώργιος Μαρκόπουλος για τα είδη που προσέφεραν.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.