09212018Παρ
Thursday
 

H Bistorming μεγάλος χορηγός του Smash Tennis Open 2018!

SMASH TENNIS OPEN 2018 01

H Bistorming και το Smash Tripolis Tennis Club, ενώνουν τις δυνάμεις τους, για τη διοργάνωση του καθιερωμένου τουρνουά “Smash Tennis Open”. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά, το γεγονός ότι η Bistorming στέκεται στο πλευρό της συγκεκριμένης αθλητικής διοργάνωσης ως ονομαστικός χορηγός, η οποία υπό το όνομα φέτος «Smash Tennis Open 2018, Powered by Bistorming», διεξάγεται από τις 11 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ομίλου Smash Tripolis Tennis Club στην Τρίπολη.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα τενιστικά τουρνουά της Πελοποννήσου, με συμμετοχές σημαντικών αθλητών, από πολλές πόλεις της Ελλάδος. Το επίπεδο των αθλητών και οι άριστες αθλητικές εγκαταστάσεις του Smash Tripolis Tennis Club, εγγυώνται ένα πλούσιο σε ποιότητα και συγκινήσεις τουρνουά, που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τόσο των αθλητών όσο και των θεατών των αγώνων.

Η Bistorming όντας αρωγός σε προσπάθειες που προάγουν την ανάπτυξη και καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και της άμιλλας, θα συμβάλλει από πλευράς της για την άριστη διοργάνωση του τουρνουά και υπόσχεται να στηρίξει και στο μέλλον παρόμοιες προσπάθειες.

Σε ανακοίνωση της η εταιρία που αποτελεί υποστηρικτής της διοργάνωσης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ευχόμαστε στο Smash Tripolis Tennis Club και στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά, καλή επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι το κοινό που θα παρακολουθήσει τους αγώνες, θα απολαύσει ένα μοναδικό θέαμα.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.