10162018Τρι
Thursday
 

Η εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» (22/11/2017)

CONTRAEPITHESI RADIO 2017 18 01Στην εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου 2017 της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, φιλοξενήθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Γιώργος Μαρκόπουλος καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Σωτήρης Σαλτής οι οποίοι μίλησαν για την φετινή προσπάθεια του Αρκαδικού συλλόγου.

Σε μια αναλυτική ζωντανή συνέντευξη οι δύο παράγοντες μίλησαν για τη φετινή χρονιά και τους στόχους της ομάδας, για τις μετεγγραφικές τους κινήσεις, τις ακαδημίες της ομάδας, ενώ απάντησαν και στο «φαινόμενο» που θέλει τους Δρομείς να αναδεικνύουν τα τελευταία χρόνια παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου στην ανδρική ομάδα, αλλά και σε πολλά άλλα ερωτήματα.

Αναλυτικά η εκπομπή της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου έχει αναλυτικά ως εξής:

 


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.