02182018Κυρ

Συμμετοχή του contraepithesi.gr στην Πανελλαδική απεργία

CONTRA APERGIA 01Το contraepithesi.gr συμμετέχει στην απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) που αρχίζει στις 06.00 της Τετάρτης και λήγει στις 06.00 της Πέμπτης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) αποφάσισε τη συμμετοχή στην προκηρυχθείσα για τις 4 Φεβρουαρίου 2016 24ωρη γενική απεργία. Κατόπιν αιτήματος της ΓΣΕΕ, η απεργία του κλάδου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, από τις 06.00 έως την ίδια ώρα της επομένης, προκειμένου να καλυφθούν –όπως αναφέρεται στο σχετικό αίτημα- τα συλλαλητήρια και οι άλλες απεργιακές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Αθήνα και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Η απεργία κηρύσσεται σε όλα τα ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά) του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας - Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης και στα Γραφεία Τύπου. Απεργούμε συντασσόμενοι με όλους τους εργαζόμενους, καταδικάζοντας κάθε προσπάθεια για την κατάργηση της αυτονομίας και αυτοτέλειας των ασφαλιστικών Ταμείων των εργαζομένων στα ΜΜΕ, της δήμευσης των αποθεματικών τους και την κατάργηση του βασικού τους εσόδου, του αγγελιοσήμου και φυσικά δεν πρέπει να πάψει να χρηματοδοτεί το ασφαλιστικό των εργαζομένων στον Τύπο.
Η ενημέρωση του contraepithesi.gr θα αρχίσει και πάλι από το πρωί της Πέμπτης (06:00).

IRIDA SWIMMING BANNER

PIGASOS AKADIMIES 2017 BANNER