10202018Σαβ
Thursday
 

Στις 3 Οκτωβρίου πρεμιέρα για τη ραδιοφωνική εκπομπή «Κόντρα Επίθεση»!

CONTRA EPITHESI DRT 01Ούτε πρώτη, ούτε δεύτερη, αλλά για 12η συνεχόμενη σεζόν η ραδιοφωνική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» από 3 Οκτωβρίου 2016 θα φιλοξενείται στο ανανεωμένο πρόγραμμα της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης (91.5). Μία εκπομπή με τον Φώτη Αλεξόπουλο που θα σας μεταφέρει στο κλίμα του τοπικού αθλητισμού με τοπικό ποδόσφαιρο (Παναρκαδικό, τοπικά), Μπάσκετ και υπόλοιπα σπορ! Όλη η κίνηση θα σχολιάζεται από την πιο παλιά ραδιοφωνική αθλητική εκπομπή του σταθμού.

Λίγες μέρες υπομονή μέχρι την έναρξη μιας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας ραδιοφωνικής σεζόν με πολλές εκπλήξεις μόνο από τη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης (91.5)!


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.