09202018Πεμ

Συνεργασία ΑΠΕ-ΜΠΕ και Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης!

DRT APE SYNERGASIA 01Ενίσχυση της συνεργασίας τους αποφάσισαν να δρομολογήσουν το Αθηναϊκό & Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, σε συνάντηση που είχε σήμερα στα γραφεία της ΔΕΠΕ Τρίπολης, με αφορμή την έκθεση ''Πελοπόννησο Εxpo'', o εμπορικός διευθυντής του ΑΠΕ – ΜΠΕ Δημήτρης Μήτσης και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΕ, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος. Στη συνάντηση αυτή, συζητήθηκε η παροχή πολυμεσικών υπηρεσιών, που θα παρέχει το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων, για χρήση από το δημοτικό ραδιόφωνο και την ειδησεογραφική ιστοσελίδα.

Με τον τρόπο αυτό, οι ακροατές μας και οι αναγνώστες του διαδικτυακού μας τόπου, θα έχουν άμεση και έγκυρη ενημέρωση, για ό,τι συμβαίνει όχι μόνο στην Πελοπόννησο, αλλά στην χώρα και όλο τον κόσμο, δεδομένου ότι το ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι ο μεγαλύτερος πάροχος ειδήσεων στην Ελλάδα. Την απόλυτη ικανοποίησή του, για την συμφωνία αυτή, εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΔΕΠΕ Τρίπολης, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας δύο Δημόσιων ΜΜΕ στην έγκυρη και πλουραλιστική ενημέρωση των αρκάδων και των πελοποννησίων ευρύτερα. Το επόμενο διάστημα θα τεθεί σε εφαρμογή η συνεργασία αυτή, ενισχύοντας τη θεματολογία και τη ροή ειδήσεων του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης και της επίσημης ειδησεογραφικής ιστοσελίδας του σταθμού (www.drt915.gr), μέσα από ρεπορτάζ και βίντεο του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

IRIDA SWIMMING BANNER

aspet banner 2018-19