06252017Κυρ

Βάλτε την ιστορία του Παναρκαδικού στον τοίχο σας!

PANARKADIKOS IMEROLOGIO 2017 01Τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση του Παναρκαδικού προχώρησε στην έκδοση ενός συλλεκτικού ημερολογίου τοίχου με τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Ένα ημερολόγιο με φωτογραφίες του Παναρκαδικού από το ένδοξο παρελθόν του συλλόγου. Το «Κόντρα Επίθεση» εξασφάλισε δύο συλλεκτικά ημερολόγια του «τριφυλλιού» τα οποία θα κερδίσουν δύο τυχεροί φίλοι της ομάδας μετά από σχετική κλήρωση.

Συγκεκριμένα στείλτε ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ [κενό] ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ [κενό] ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με μήνυμα στο 6973171033 ή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:00 και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 09/01/2017 στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» (18:00-19:00) της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης (91,5).