02202018Τρι

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης! (+φωτό)

DRT PITA JAN24 01Για μια ακόμα χρονιά, σε μια σεμνή και λιτή εκδήλωση στην παραδοσιακή ταβέρνα «Ερατεινή» στην αρχαία Μαντινεία, έγινε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ΔΕΠΕ (Δημοτικής Ραδιοφωνίας) του Δήμου Τρίπολης. Ήμασταν όλοι εκεί, το Δημοσιογραφικό και Τεχνικό δυναμικό του σταθμού, οι παραγωγοί εκπομπών του Ραδιοφώνου από Συλλόγους φορείς και Σωματεία, αλλά και μέλη του ΔΣ, για να υποδεχτούμε τους εκλεκτούς μας προσκεκλημένους, εκφράζοντας σε όλους τις ευχαριστίες μας για την στήριξη και αρωγή τους στην, επί σχεδόν 30 χρόνια, ανοδική πορεία του ραδιοφώνου μας.

Την πίτα ευλόγησε ο παπα-Γιάννης Σουρλίγγας, ο οποίος έστειλε τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη μας, κ. Αλεξάνδρου και της Ιεράς μας Μητρόπολης. Στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της ΔΕΠΕ, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, μίλησε με θερμά λόγια για το ραδιόφωνο και τους συντελεστές του. Ιδιαίτερα στάθηκε στην σημαντική πρωτοβουλία που πήρε πριν δύο χρόνια ο σταθμός να συγκαλέσει το 1ο συνέδριο Δημοτικών Ραδιοφώνων στην Τρίπολη, αποτέλεσμα του οποίου ήταν να συγκροτηθεί Ένωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ, αντιπρόεδρος της οποίας είναι ο πρόεδρος της ΔΕΠΕ, αλλά και στην πρόσφατη βράβευση του σταθμού μας από το Ίδρυμα Μπότση, στο Μέγαρο της παλαιάς Βουλής.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, στην ομιλία του, ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά, συγχαίροντας τους εργαζόμενους για τη δουλειά που γίνεται στο Δημοτικό Ραδιόφωνο όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του, τονίζοντας όμως ότι ο πήχης θα πρέπει να ανέβει ψηλότερα και πάντα να επιδιώκεται το κάτι παραπάνω, όσον αφορά την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, διαβεβαιώνοντας ότι, τόσο αυτός, όσο και οι συνεργάτες του θα βρίσκονται στη διάθεση των εργαζομένων και του ΔΣ, προκειμένου να συνεισφέρουν όποτε και αν αυτό απαιτηθεί.

Και οι υπόλοιποι όμως στους χαιρετισμούς τους, αφού έδωσαν τις ευχές τους για το 2018, επικεντρώθηκαν ιδιαιτέρως τόσο στη βράβευσή του ραδιοσταθμού από το ίδρυμα Μπότση, όσο στη μεγάλη συνεισφορά του στην αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωση των ακροατών και αναγνωστών του, εκθειάζοντας τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της Επιχείρησης για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύουν, έχοντας καταφέρει να καθιερωθεί η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης ως ένα από τα καλύτερα και αξιόπιστα Ραδιόφωνα της χώρας, κερδίζοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων ακροατών. Γραπτά μηνύματα με τις ευχές τους απέστειλαν οι βουλευτές Αρκαδίας, Γ. Παπαηλιού, Κ. Βλάσης και Οδ. Κωνσταντινόπουλος, καθώς και ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα», Ν. Τσιαμούλος, που δεν παρέστησαν, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Τάσος Κακλαμάνος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, Γιάννης Σμυρνιώτης (πρ. δήμαρχος) και Κώστας Τζιούμης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Ρουμελιώτης, οι αντιδήμαρχοι Σωτήρης Παπαδημητρίου και Νίκος Γεωργανόπουλος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του δήμου Τρίπολης, Θόδωρος Καραλής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Κοσκινάς, Δημήτρης Βόσνος, Στέφανος Χατζόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, Γιώργος Καρώνης, ο πρόεδρος του Μεθυδρίου, Γιώργος Αδαμόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, Βαγγέλης Γούργαρης και Νίκος Γόντικας, ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης, Αλέκος Κοτσιάνης, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Πάρης Κατσικερός, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, Πάνος Μαντάς κ.α.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, η βράβευση από τον πρόεδρο της ΔΕΠΕ του επί 17 χρόνια παραγωγού του σταθμού μας, Σωκράτη Ματθαιόπουλου, για την πολυετή προσφορά του, με την εκπομπή “Με Rock ‘n’ Roll στα ραδιοκύματα”, μια τιμητική διάκριση την οποία εφεξής καθιερώνει η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης για τους συνεργάτες της που προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες στο σταθμό. Τυχερός του φλουριού της πίτας, ο επίσης παραγωγός του σταθμού, συντελεστής της εκπομπής “Δια πάσαν νόσον”, Δημήτρης Μπερτζελέτος, ο οποίος κέρδισε ένα τριήμερο στο ξενοδοχείο “Λάσσι” στον Πλατύ Γιαλό στην Κεφαλλονιά, προσφορά της αντιπεριφερειάρχη, Ντίνας Νικολάκου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τα ζαχαροπλαστεία «Ντεγιάννης» στην Τρίπολη για την χορηγία και φέτος της βασιλόπιτας, το Νώντα Σμυρνιώτη για την ηχητική και μικροφωνική κάλυψη της βραδιάς, καθώς και τον ιδιοκτήτη της «Ερατεινής», Απόστολο Διαμαντόπουλο, για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης.

Την ευθύνη παρουσίασης της εκδήλωσης είχε η συνάδελφος, Ντόρα Παπαϊωάννου.

ΠΗΓΗ: DRT915.GR

ΦΩΤΟ: ALEXF-IMAGES