09222018Σαβ
Thursday
 

Προτεραιότητα και πάθος για την άμυνα ο Αρκαδικός! (+φωτό)

ARKADIKOS AMYNA OCT10 01Η πρεμιέρα της ομάδας του Αρκαδικού το περασμένο Σάββατο στην έδρα του Αμαρουσίου δεν ήταν θετική καθώς ήρθε η ήττα με σκορ 84-68. Ένα αποτέλεσμα που βρήκε σαφέστατα ανέτοιμο τον Αρκαδικό στο πρωτάθλημα, κάτι λίγο-πολύ αναμενόμενο από τους ανθρώπους και φίλους της ομάδας. Για τον Τζίμη Κουστένη όπως είχε αναφέρει πρόσφατα σε δηλώσεις του στο «Κ.Ε.», ότι ο χρόνος είναι υπέρ της ομάδας μέσα από την καθημερινή και σκληρήδουλειά. Παράλληλα θα λέγαμε ότι κάθε μέρα που περνάει αυτό το διάστημα περιλαμβάνει σκληρή δουλειά και μεγάλη έμφαση στην άμυνα! Για μια ομάδα που δεν είναι έτοιμη αγωνιστικά η άμυνα είναι το βασικό όπλο πάνω στο οποίο στηρίζεται μια ομάδα. Για τον Αρκαδικό όλα τα τελευταία χρόνια η βαρύτητα στην άμυνα η μεγάλη σημασία που αυτή παίζει στο παιχνίδι της ομάδας, ήταν σημαντικός λόγος της όλης πορείας της ομάδας. Κάτι που φαίνεται ότι συνεχίζεται και φέτος.

Το απόγευμα της Τρίτης λοιπόν στην προπόνηση του Αρκαδικού δόθηκε μεγάλη έμφαση στην αμυντική λειτουργία. Η ομάδα δούλεψε στο μισό γήπεδο με σκοπό τη βελτίωση σ’ αυτό τον τομέα. Η άμυνα θα αποτελεί άλλωστε κυρίαρχο κομμάτι πάνω στο οποίο θα δουλέψει η ομάδα και τις επόμενες ημέρες.

Η διάθεση και ο ζήλος που έδειξαν οι παίκτες της ομάδας ήταν μεγάλος. Η ένταση και το πάθος για να βγει μια άμυνα αποτρέποντας καλάθι από τον αντίπαλο ήταν διάχυτη! Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ο φακός του «Κ.Ε.» έπιασε «μάχες» σώμα με σώμα που δείχνουν ότι η ομάδα σκοπεύει να βελτιωθεί πολύ περισσότερο σ’ αυτό τον τομέα, αποτελώντας και φέτος σε πολλά παιχνίδια ένα από τα «δυνατά χαρτιά» της ομάδας προκειμένου να κατακτήσει σημαντικά αποτελέσματα.

01.JPG 02.JPG 03.JPG 04.JPG 05.JPG 06.JPG 07.JPG 08.JPG


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.