05202018Κυρ
Thursday
 

Από εβδομάδα εξελίξεις στον Αστέρα

ASTERAS TRIPOLIS 04Μπορεί επί της ουσίας μέχρι σήμερα να μην υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις στον Αστέρα Τρίπολης σε επίπεδο μεταγραφών αλλά οι αμέσως επόμενες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μην έχουν καμία σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σε επίπεδο κινήσεων ως προς το μεταγραφικό τοπίο, με το κλείσιμο συμφωνιών με μετεγγραφικούς στόχους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το προηγούμενο διάστημα οι άνθρωποι του συλλόγου δεν είχαν ανοιχτά μέτωπα και κατ’ επέκταση ουσιαστικές επαφές με παίκτες.

Δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να έχουμε τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ Αστέρας με παίκτες που έχουν συμφωνήσει με τους «κυανοκιτρίνους». Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Αστέρα δεν πρόκειται να βιαστούν στο να συγκροτήσουν το νέο ρόστερ της ομάδας. Προέχει τη δεδομένη στιγμή να «ξεκαθαρίσει» σε μεγάλο βαθμό το τοπίο με το υπάρχον ρόστερ και τα πρόσωπα που θα κληθούν να αποχωρήσουν ή να παραμείνουν στην ομάδα και από εκεί και πέρα όλο το «βάρος» θα δοθεί στην κάλυψη των κενών στις διάφορες θέσεις της ομάδας.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

KOAT-BANNER-COLOR

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.