11182017Σαβ
Thursday
 

ΚΟΥΙΖ: Ποιας ομάδας οι μεταγραφές που ήρθαν, «θέτουν» αυτομάτως «ζητήματα» ενότητας;

BASKETBALL 007Υπάρχει μια ομάδα στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και στα φετινά ανδρικά πρωταθλήματα της, η οποία το προηγούμενο διάστημα είναι αλήθεια πραγματοποίησε κάποιες σημαντικές μεταγραφές στην προσπάθειά της να ενισχυθεί ουσιαστικά για το προσεχές απαιτητικό πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι της ομάδας καλώς έχουν πράξει και έφεραν έμπειρους παίκτες στις κατηγορίες που αγωνίζονταν σε σημαντικές θέσεις, ενισχύοντας τον κορμό της ομάδας που παρέμεινε από πέρυσι (γιατί δεν έλλειψαν και κάποιες σημαντικές αποχωρήσεις).

Το θέμα είναι ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες και μεταγραφές είτε λόγω ικανοτήτων, είτε λόγω εμπειρίας είναι αλήθεια ότι άμεσα ή έμμεσα θα πάρουν το «βάρος» της ομάδας, όπως είναι η επίθεση, στις πλάτες τους. Αυτό απαραίτητα δεν είναι κακό αν η ομάδα μπορεί να επωφεληθεί. Υπάρχουν όμως και προσθήκες παικτών που θα προσπαθήσουν άμεσα ή έμμεσα να περάσουν τη δική τους φιλοσοφία στον αγωνιστικό τομέα…

Γενικά έρχονται διαφορετικοί χαρακτήρες φέτος σε μια ομάδα η οποία είναι αλήθεια ότι πέρυσι ήταν αρκετά πειθαρχημένη στο πρωτάθλημα που αγωνίστηκε. Αν το προπονητικό τιμ της συγκεκριμένης ομάδας φέτος επιβάλει τη δική της φιλοσοφία και τους δικούς της κανόνες προς όλους είναι πιθανό να έχει μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, αν όχι όμως θα υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθούν «τριγμοί» στο σύλλογο που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην ενότητα, σοβαρές παρενέργειες στην πορεία της ομάδας και κινδύνους για τους στόχους που αυτή έχει θέσει.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

Επι του πιεστηριου

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

PIGASOS AKADIMIES 2017 BANNER

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.