11182017Σαβ
Thursday
 

Για «γέλια & κλάματα» αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια καταρτισμού ομίλου στη Γ’ Εθνική!

PODOSFAIRO 05Τις τελευταίες ώρες έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας σενάρια που θέλουν τους αρμόδιους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να «ανακατεύουν» τους εκπροσώπους των Νομών στη Γ’ Εθνική για άγνωστους και χωρίς επιχειρήματα λόγους. Δεν γνωρίζουμε τι πιέσεις ή τα «ενστάσεις» έχουν κατατεθεί τις προηγούμενες ημέρες προς την Εκτελεστική Επιτροπή ή τους άλλους αρμόδιους στην ΕΠΟ, ώστε να αλλάξουν τα κριτήρια με τα οποία θα συσταθούν οι Όμιλοι της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά η κατάσταση φαίνεται να «ξεφεύγει» κινδυνεύοντας να «τινάξει» το πρωτάθλημα στον «αέρα».

Ξαφνικά λοιπόν έπεσαν στο «τραπέζι» σύμφωνα πάντα με τα σενάρια που έχουν πλέον γίνει ευρέως γνωστά, που θέλουν ομάδες όπως ο Παναρκαδικός, το Λεωνίδιο και άλλα σωματεία της Ανατολικής Πελοποννήσου να διαχωριστούν από τα υπόλοιπα της Περιφέρειας και να ενταχθούν στον Όμιλο Κυκλάδων και Δωδεκανήσου! Δεν έχει γίνει κατανοητό ότι αν η συγκεκριμένη κατηγορία καταρτίζει τους ομίλους της βάσει «ποιοτικών» κριτηρίων και όχι βάσει γεωγραφικών, το πρωτάθλημα αργά ή γρήγορα δεν έχει πιθανότητες «επιβίωσης».

Δεν γνωρίζουν οι κύριοι της ΕΠΟ που θα αποφασίσουν για τον καταρτισμό των ομίλων, ότι αν οι όμιλοι δεν συσταθούν με όσο το δυνατόν πιο δίκαια γεωγραφικά κριτήρια και όχι με… «ποιοτικά» κριτήρια, την απειλή του Παναρκαδικού περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι και τότε σίγουρα «τα κουκιά» δεν θα βγαίνουν και πάλι για την συγκρότηση των ομίλων! Κι όσοι σύλλογοι σιωπηρά το αποδεχτούν στην πλειοψηφία τους δεν θα αντέξουν τα οικονομικά τους με τον προγραμματισμό λόγω μετακινήσεων να «τινάσεται στον αέρα»!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι πέρυσι όλες οι ομάδες που αγωνίστηκαν στον 3ο όμιλο δαπάνησαν περισσότερο από το 20% του μπάτζετ που προοριζόταν για τις μετακινήσεις όλης της χρονιάς, μόνο και μόνο για την αποστολή της ομάδας τους στη Μυτιλήνη (ξενοδοχείο, αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια, άλλες μετακινήσεις)! Κι αυτό δεν ειπώθηκε από εμάς αλλά από αρκετούς παράγοντες του συγκεκριμένου 3ου περσινού ομίλου, θέλοντας να αναδείξουν το τρομερό κόστος και επιβάρυνση λόγω μετακινήσεων στην κατηγορία!

** Με πράσινη μπάλα οι ομάδες που "απειλούνται" βάσει σεναρίων να ενταχθούν στον Όμιλο Κυκλάδων - Δωδεκανήσου. Με μπλε μπάλα οι έδρες ομάδων στον συγκεκριμένο Όμιλο.

Πέρυσι αυτό ήταν ένα ταξίδι για τις ομάδες της Πελοποννήσου. Φέτος ποιες ομάδες από τον περσινό 3ο όμιλο θα αντέξουν περισσότερα από 4 ταξίδια στη διάρκεια της χρονιάς, αν ενταχθούν στον Όμιλο των νησιών Κυκλάδων και Δωδεκαννήσου;

Ο διασκορπισμών των ομάδων της Πελοποννήσου με τέτοιο τρόπου δεν φαίνεται να έχει καμία λογική και αυτό δεν γνωρίζουμε σε τι βαθμό το αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι που θα καθορίσουν σε ποιο όμιλο θα αγωνιστούν ποιες ομάδες.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

Επι του πιεστηριου

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

PIGASOS AKADIMIES 2017 BANNER

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.