10182018Πεμ
Thursday
 

Τι δήλωσε ο κ. Καραλής για τη στέγη του κλειστού, τα 500.000 ευρώ και το δεύτερο γυμναστήριο! (vid)

KARALIS THEODOROS FEB08 01Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την μεγάλη αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός νέου γυμναστηρίου που θα μπορεί να καλύψει και τις ανάγκες των αθλητών του στίβου κατά τους Χειμερινούς μήνες όπου οι καιρικές συνθήκες αποτελούν μέγα ζήτημα. Πολλά επίσης έχουν ακουστεί και για τε λεγόμενα του Δημάρχου Τρίπολης σχετικά με την εξασφάλιση πίστωσης ύψους 500.000 ευρώ για το χώρο του σταδίου στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Το βράδυ της Τετάρτης στην εκδήλωση του Γ.Σ.Αρκαδίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τις βραβεύσεις, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Θεόδωρος Καραλής σχετικά με ερώτημα για τα παραπάνω ζητήματα αναφέρθηκε στο σχεδιασμό του Δήμου το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Καραλής ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έχει σχεδόν εξασφαλιστεί ο κονδύλιο από το Υφυπουργείο Αθλητισμού για την αντικατάσταση της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου στο ΔΑΚ Τρίπολης που αποτελεί ένα ζήτημα ετών. Επίσης αναφέρθηκε και στην ενημέρωση του Δημάρχου Τρίπολης ο οποίος έχει γνωστοποιήσει τη δέσμευση του Υφυπουργού Αθλητισμού για πίστωση χρηματικού ποσού ύψους 500.000 ευρώ για την αντικατάσταση του ταρτάν στο χώρο του στίβου στο ΔΑΚ Τρίπολης. Ο κ. Καραλής έθεσε επίσημα και βλέψεις του Δήμου προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός δεύτερου κλειστού γυμναστηρίου συμβάλει στην κάλυψη των αναγκών των τοπικών σωματείων!

Αναλυτικά όσα χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Καραλής στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης είχαν αναλυτικά ως εξής:

«Εμείς έχουμε σχέδια για το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης. Να σας εκμυστηρευτώ ότι είναι θέμα ημερών να ανέβουμε στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και είμαστε στο «παρά ένα» να εισπράξουμε τα χρήματα για την στέγη του κλειστού γυμναστηρίου ύψους 175.000 ευρώ που είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενες δηλώσεις. Αυτό είναι έτοιμο πλέον ώστε να ξεκινήσουμε μετά το πέρας της φετινής περιόδου να αλλάξουμε τη στέγη στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Επίσης μας έχει ενημερώσει ο Δήμαρχος πως έχει δεσμευτεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδης πως σύντομα θα μας εξασφαλίσει ένα μεγάλο ποσό ύψους 500.000 ευρώ ώστε να μπορέσουμε να αλλάξουμε το ταρτάν στο χώρο του σταδίου. Ο χώρος χρειάζεται να επισκευαστεί αν δεν μπορέσουμε τουλάχιστον να τον αλλάξουμε.

Πέρυσι με τις πλημμύρες που είχαμε το 2016, έγιναν αρκετές καταστροφές. Εμείς επιδιορθώσαμε αρκετές από αυτές, έτσι ο σύλλογος και οι αθλητές να μπορούν να αθλούνται και να προπονούνται σ’ αυτό το χώρο, αλλά το καλύτερο θα είναι να μπορέσουμε να τοποθετήσουμε καινούργιο ταρτάν.

Όπως επίσης είπε και ο κ. Κακλαμάνος στόχος μας είναι να μπορέσουμε να φτιάξουμε και ένα δεύτερο κλειστό γυμναστήριο και μ’ αυτό τον τρόπο θα μπορούν όλοι οι σύλλογοι μπάσκετ, βόλεϊ και στίβου ουσιαστικά τους Χειμερινούς μήνες να μπορούν να προπονούνται στις εγκαταστάσεις μας. Θέλω να πιστεύω ότι θα τους πετύχουμε αυτούς τους στόχους και σύντομα.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.